Kuntostudio Fiilis

Viipurintie 1 15150 Lahti
050-5503637
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fiiliksen uutiskirje 15.6.2022

Logo

Fiiliksen uutiskirje 3/22

Kesäkuun terveiset Fiiliksestä

Kesäkuu on jo käynnissä ja monella myös lomat alussa tai edessä, joten haluamme toivottaa heti alkuun ihanaa kesää Fiilisläiset! 😀

Pidä mielessä, että Fiilis tarjoaa koko kesän ohjattuja tunteja. Kesäkalenteri on tosin räätälöity kevyemmäksi sillä kesä on liikunta-alan ammattilaisten aikaa, jolloin kannattaa vetää henkeä, palautella ja tehdä tilaa suunnittelulle, sillä syksy tulee kesän jälkeen ja silloin meidän alalla on mahtavasti tekemistä. 

Myös kesällä on erittäin tärkeää pitää keho liikkeessä, eikä antaa hyvien liikuntarutiinien karata käsistä pelkän levon ja lomailun pariin. Pieni tauko tekee hyvää, se palauttaa, se edistää kehittymistä, se lisää motivaatiota ja nostaa myös vireystasoa. Pienellä tauolla syödään hyvin, nautitaan levosta ja pelkästä olemisesta hyvällä omallatunnolla, sillä tiedetään, että liikkeelle taas lähdetään ja otetaan rytmistä kiinni sekä palautetaan säännöllisyys tekemiseen.

Kesällä liikunta usein muuttuu puuhasteluksi pihalla tai pyöräilyksi maanteillä tai maastossa tms. Ulkoliikunnasta täytyy nauttia silloin kun siihen on mahdollisuus. Unohtamatta kehoa huoltavia tunteja, jotka pitävät kehon elastisena ja välillä käydä tunneilla, joissa rakennetaan voimaa ylläpitämään voimatasoja tai käydä tanssimassa hakemassa iloa ryhmässä liikkumisesta yms.

Ennen kaikkea nauti kesästä liikkuen sekä lepäillen.

Syksyn ohjelmiston suunnittelua

Syksyn suunnittelut on käynnissä jo ja tuntikalenteri pyritään pitämään yhtä kattavana kuin aina, sillä haluamme olla Lahden monipuolisin ryhmäliikuntapalveluita tarjoava yritys. Haluamme, että asiakkaamme saavat kokonaisvaltaisen tuntikalenterin käyttöönsä ja he voivat luottaa siihen, että ohjaus sekä tuntien sisältö on laadukkaasti ammattitaidolla tehty, kehittääkseen asiakkaiden liikunnallisia ominaisuuksiaan monipuolisesti rauhoittumista unohtamatta. Fiilis haluaa tarjota lempeitä ja tehokkaita liikuntaelämyksiä melkein viikon jokaisena päivänä läpi vuoden.

Syksy on ihmisen parasta aikaa liittyä myös Fiiliksen VIP-asiakkaaksi, ja saada näin syksy ja tuleva vuosi käyntiin liikunnallisesti. Kun VIP-jäsenyyden käynnistää heti syksyn alusta, on liikuntarutiini helppo rakentaa. On tutkittu, että ihmisen tulee tehdä 30 harjoitusta putkeen säännöllisesti ilman pitkiä taukoja, jotta jostain liikunnasta tulee rutiini ja osa arkea. Jos 30 kertaa lasketaan viikko tasolle 2-3 krt viikkossa jumppaa, ottaa se aikaa noin 3 kuukautta, että rutiini on syntynyt. Tähän tarpeeseen on meillä VIP-joustoasiakkuus, johon sitoudutaan kolmeksi kuukaudeksi ja pääset rytmiin kiinni, tätä voit jatkaa määräämättömäksi ajaksi eteenpäin tai valita heti vuoden VIP-soppari, johon sitoudut 12 kuukaudeksi. Tämä on hyvä silloin, jos tietää, että pääsee liikkumaan tai jos yhtään epäilee, että rutiinin synnyttämiseen voi mennä enemmän aikaa. Huomioimme VIP-asiakkaat myös muissa palveluissamme edullisemmilla hinnoilla. Ota siis ihmeessä yhteyttä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen." contenteditable="false">Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)ennen syksyn alkua niin sovitaan sopimuksen teko hetki.

Syksyn kurssit 

Haluamme myös kehittää palveluitamme syventäviin workshoppeihin sekä kursseihin, tapahtumiin sekä valmennuksiin, kuten olemme tehneetkin viime aikoina. Ala kehittyy koko ajan ja on ihanaa tuoda niitä tietoja sekä taitoja asiakkaillemme myös syventävissä kursseissa yms. 

Meillä on Fiiliksessä myös niin rautaisia ammattilaisia, joilla on paljon annettavaa eikä kaikkea millään pysty perusryhmäliikuntatunnilla antamaan, jolloin tällaiset syventävät hetket ovat tärkeitä. Näissä pääset kehittämään omaa osaamistasi korkeammalle tasolle, pääset tutustumaan kehoosi paremmin, saat henkilökohtaista ohjausta tai saat eväitä myös ihan elämään ylipäätään. Näitä suunnittelemme kovasti myös syksyyn erilaisin teemoin. Näihin voi myös laittaa meillä toiveita tulemaan erilaisista aiheista mitkä kiinnostavat, niin pyritään niitä myös toteuttamaa, toiveita voi laittaa s-postiimme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen." contenteditable="false">Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kesätarjoukset

Kesän treenejä voi buustata tarjouksilla. Tarjoukset on voimassa 31.7. asti ja ne on ostettavissa verkkokaupasta https://www.varaaheti.fi/fiilis 

Kassa-aukiolo kesällä

Kesällä kassan aukiolo on vaihteleva. Mitään vakioaikaa ei lomien takia kassalla ole, joten kannattaa aina tarkistaa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen." contenteditable="false">Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., että olemme paikalla silloin, kun haluat asioida kassalla. Tunteja ennen ja tuntien jälkeen on usein mahdollisuus myös ostoksiin tunnin ohjaajasta riippuen.
Kätevimmin ostoksia teet verkkokaupassa https://www.varaaheti.fi/fiilis,
mutta jos sinulla on liikuntaseteleitä tai ostat maksaen osan liikuntaeduilla ja loput pankkikortilla, niin silloin asiointi kassalla on kätevintä.

Tuntiperuutukset

Vielä muistutus tuntiperuutuksien tärkeydestä. On ymmärrettävää, että joskus tulee yllättäviä menoja, jolloin tunnille ei pääse eikä pysty enää tuntia perumaan, tällöin asiasta voi laittaa tekstiviestin numeroon 050-5503637

Olisi erittäin tärkeää, että yritetään pitää kiinni kaikki siitä että mahdollinen peruutus tehdään hyvissä aina ajoin. Nyt on ollut jonkin verran varauksia, joita ei käytetä, eikä peruutuksesta ilmoiteta millään lailla. Monille tunneille on jäänyt innokas liikkuja varasijalle, vaikka sieltä olisi päässyt mukaan tunnille jos peruutus olisi tehty ajoissa. Tämä on siis reilua meille kaikille, joten toivomme, että tässä asiassa kaikki vähän ryhdistäytyvät. 

  • Tunnin voi perua järjestelmän kautta 3 tuntia ennen tunnin alkua.

  • Jos asiakkaalle tulee useampia perumattomia varauksia tai myöhästyneitä peruutuksia laitetaan kortti kahdeksi viikoksi VARAUSKIELTOON

  • Aina kannattaa ilmoittaa jos jostain syystä et pääse tunnille mukaan ja olet paikan varannut.

Fiilis-putkikassit

Tilasimme 25 kappaletta kierrätysmuovista valmistettuja mahtavia putkikasseja asiakkaille myyntiin. Kassi on treenikassiksi täydellinen. Hinta on vain 45€ (Vip 39€) Käy äkkiä shoppailemassa omasi ettet jää ilman. 😀

Hyvää kesää kaikille ja nähdään jumpilla! 

Ystävällisin terveisin

Fiilis-tiimi

www.fiilis.com