Kuntostudio Fiilis

Viipurintie 1 15150 Lahti
050-5503637
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fiilis -info 1.4.

🌤Kuten olemme monesti kertoneet, ovat asiakkaat meille äärettömän tärkeitä. Haluamme todella olla osallisia rakentamassa ihmisten hyvinvointia, tarjota palveluita joilla edistetään terveyttä ja parannetaan arjen jaksamista kaikesta huolimatta. Joten, tämä mielessä halusimme luoda sulkuajaksi alustan, jossa kannustamme pitämään huolta itsestään vaikka ohjattuja tunteja ei olekaan tarjolla.
🌤Perustimme Facebookiin Fiiliksen oman Treeni-Cornerin, jossa on tarjolla niin live-tunteja Zoomin kautta kuin tallennettuja jumppahetkiä. Jaamme myös muuta tietoa ja tekemistä, kuten ravintovinkkejä, linkkejä, artikkeleita yms. Kaikki tehdään sillä ajatuksella, että Fiiliksen Cornerin väki saisi mahdollisimman paljon eväitä ja kannustusta omasta terveydestään huolehtimiseen, joka on nyt ja tässä maailman tilanteessa äärettömän tärkeää.
🌤Ryhmä on iloksemme saanut hyvän vastaanoton ja siellä on jo paljon seuraajia joille innolla työstämme materiaalia melkein päivittäin.
🌤Jos kiinnostuit tulemaan mukaan niin lue lisää nettisivuiltamme
🌤Jos ja kun pääsemme avaamaan ovet ja jatkamaan ohjattuja tunteja, tulee tuntikalenteri olemaan aluksi hyvinkin räätälöity vallitsevaan tilanteeseen sopivaksi. Teemme silti kaikkemme, että pystyisimme palvelemaan mahdollisimman monta asiakastamme haasteista huolimatta.
🌤Toivomme asiakkailtamme sitä samaa yhteistyö halua, jota olette osoittaneet tähänkin asti sekä kärsivällisyyttä ja kykyä taipua uusiin toimintoihin, jota tilanne nyt vaatii.
🌤Kevätaurinko paistaa ja se tuo tullessaan jotain hyvää, uskotaan siihen yhdessä ja nähdään Cornerissa ja toivottavasti mahdollisimman pian myös livenä jumpissa=)

Hyvää viikkoa kaikille ja pysykää terveinä💚
Ystävällisin terveisin💚
Fiilis
Kyselyt Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.