Kuntostudio Fiilis

Viipurintie 1 15150 Lahti
050-5503637
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fiilisinfo 3.3.2021*

Fiilis tiedottaa

LUE UUSIN INFO 23.3. TÄSTÄ

Jo vuoden kestänyt epävarmuus ja siitä aiheutuneet yhtenään muuttuvat tekijät ympärillä on vienyt jaksamisen äärirajoille ja nyt sen yli. Viimeisten viikkojen liikuntapaikkojen kuvilla varustetut koronaa ja sen leviämistä koskevat otsikot ovat pistäneet liikunta-alalla työskentelevän henkilöstön koville. Sekava sekä ristiriitainen sääntöjen/suositusten/määräysten viidakko meinaa vielä lisäksi viedä välillä järjen.

Teemmekö oikein, kun ohjaamme tunnista ja päivästä toiseen liikuntaa. Kokoamme ryhmiä kasaan ja hikoilemme, tanssimme tai huollamme mieltä sekä kehoa yhdessä. Vai onko se sittenkin väärin tässä maailman, Suomen taikka Lahden tilanteessa?

Olemme kovasti yrittäneet luoda puitteet kuntoon, tehdä asiat oikein ja niin hyvin kuin pystyään, jotta liikkuminen meillä olisi turvallista. On käsidesiä, maskeja, turvavälejä, aikamääreitä, desifinointia, ohjeistusta, tuo tila käytössä, tuo ei, tämä ryhmä sisällä, tuo ulkona, laajennus yms. Lista on loputon ja kulut sekä työtunnit vain kasvaa. Sitten heräät ja tajuat, että tätä kaikkea tulisi nyt pyörittää vain murto-osalle asiakkaistamme selkeästi kasvaneilla kiinteillä kuluilla. Yhtälö on mahdoton toteuttaa, kun epävarmuutta on jatkunut liian kauan ja kaikki rahalliset sekä henkiset puskurit ovat lopussa.

Olemme päättäneet edellä mainituin syin sulkea Kuntostudio Fiiliksen ovet 4.3.-5.4.2021 väliseksi ajaksi. Alamme olemaan aika lopussa niin monilta osin, joten nyt täytyy pysähtyä sekä miettiä jatko kokonaan uusiksi. Mietimme tällä ajalla sitä, miten pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme, miten saamme liiketoiminnan uudet kulut sekä selkeästi pudonneet tulot kohtaamaan, miten luomme tuntikalenterin vastaamaan toiveita, miten saamme toimintamme vastaamaan säädöksiin, miltä tulevaisuus näyttää ja miten Fiilis siellä näyttäytyy.

Haluamme myös kantaa meille kuuluvan vastuun tässä asiassa ja tehdä se mitä pystytään, jotta taudin leviäminen hidastuisi. Ilman tätä pandemiaa toimintamme perustuu ihmisten terveyden edistämiseen ja sen parantamiseen, samoin tässäkin asiassa. Kuntostudion sulkeminen on näyttö siitä, että emme halua edistää millään tavalla taudin leviämistä, joka vaarantaa ihmisten terveyden ja vie terveydenhuollon henkilökunnan jaksamisen sekä resurssit äärimmilleen. Nyt on pakko uskoa, että mitä nopeammin ja laajemmin toimimme, sen paremmat tulokset ja tulevaisuus näyttäytyisi tämän jälkeen paremmalta.

Tahdomme kiittää asiakkaitamme kaikesta siitä tuesta mitä olette meille antanut. Jokainen lämmin yhteydenotto, kommentti, tsemppaava katse on meille tärkeä. Te olette me ja me te, joten osallistutaan tähänkin toimenpiteeseen yhdessä ja osoitetaan, että jokaisen terveydellä ja jaksamisella on meille merkitystä. Kiitos kaikesta!
Käytännön asioista informoimme asiakkaitamme tämän viikon aikana, joten olethan kuulolla.

Ystävällisin terveisin

Fiilis