Kuntostudio Fiilis

Viipurintie 1 15150 Lahti
050-5503637
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kausi-info*

Vuoden vaihde ja tammikuu näyttäytyy vuosittain ruuhkana tunneilla. Välillä tulee myös eteen tilanne, jossa tunti täyttyy, ja joudumme harmiksemme käännyttämään asiakkaita ovelta. Tuntimme täytetään tulojärjestyksessä, joten muistathan huolehtia heti Fiilikseen saavuttuasi, että saat varattua paikan tunnille. Etukäteisvarauksia meillä ei ole asiakkaiden toiveen mukaisesti.

Tunnille mahtuvien asiakkaiden lukumäärä määrittyy käytettävien välineiden, tilan kapasiteetin sekä turvallisuuden mukaan. Ruuhka-aikaan kannattaa varautua jo tunnille lähtiessä ja mahdollisuuksien mukaan saapua paikalle jopa normaalia aikaisemmin.

Saamme paljon palautetta parkkipaikkojen huonosta tilanteesta. Fiiliksen asiakkaiden pysäköintipaikkana toimii Rualan ostoskeskuksen pysäköintialue sekä parkkipaikat lähikatujen varrella. Ostoskeskuksen parkkipaikkaa käyttää myös alueen muiden yritysten asiakkaat, joten monesti vapaat paikat ovat todella kiven alla. Olemme olleet useasti yhteydessä Lahden kaupunkiin toivoen muutosta pysäköintijärjestelyihin. Yhteydenottomme ovat olleet tuloksettomia, joten pysäköintitilanne on valitettavasti asia, mihin emme pysty vaikuttamaan.

Pyydämme kaikilta kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tähän meidän alan kiireisimpään kauteen. Toivomme jokaiselle hyvää treenivuotta 2020!

Rakkaudella Nina & Henni