Kuntostudio Fiilis

Viipurintie 1 15150 Lahti
050-5503637
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lantion ja keskivartalon voima, liike ja terveys kurssi by Jenni Häkkä

 Nimetön suunn.malli 36Nyt Fiiliksessä toteutetaan mahtava kurssi, joka jokaisen naisen tulisi käydä. Kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan oman keskivartalon terveyttä, liikettä ja voimaa.

Lantion alueen vaivat ovat yleisiä ja niiden vaikutukset kehoomme voivat olla todella kokonaisvaltaisia ja haitata arjen toimintoja. Olet voinut kärsiä pitkään mm. virtsankarkailusta tai sinulla on lantionpohjan tai lantion alueen laskeumaa tai vatsalihasten erkaumaa, kipuja vatsan/lantionpohjan alueella yms. Näistä vaivoista ei tarvitse kärsiä vaan niistä voi päästä eroon ja oppia käyttämään omaa kehoaan oikein, jotta vaivat helpottuvat tai jo ennalta ehkäisee niiden syntyä.

Kurssilla opit harjoittelemaan lantionpohjaa ja keskivartaloa oikein. Opit ymmärtämään kehoasi paremmin ja tiedät mitä tarkoittaa lantion sekä selän lihaksiston yhteys keskivartalon harjoittamisessa. Kurssin jälkeen osaat hallita lantiosi ja saat lisää tehoa vatsalihasharjoitteisiin, sekä löydät myös oikean rentouden, joka kuuluu tärkeänä osana lantion alueen terveyteen.

Litteän vatsan salaisuus on oikeaoppisessa keskivartalon harjoittamisessa, johon liittyy myös hengittäminen oikeaan suuntaan. Näistä kaikista saat lisää tietoa ja taitoja, kun osallistut tähän mielettömään kurssiin, jonka ohjaa upea ammattilainen Fysioterapeutti Jenni Häkkä. Jenni on erikoistunut naisten lantionpohjan fysioterapiaan ja on ohjaajana innostava superammattilainen, jonka ohjauksesta ei iloa puutu.

 

Kurssi aikataulu

Kursseja toteutetaan tänä syksynä kaksi  ja ne on samalla ohjelmasisällöllä aina neljänä keskiviikkoiltana peräkkäin Kuntostudio Fiiliksen salissa 1 klo 18.30-19.45

Kurssi 1

Ensimmäinen kerta 3.8.2022 ja viimeinen kerta 24.8.2022

  • ilmoittautuminen avattu!!! Ole nopea ja varaa paikkasi

Kurssi 2

Ensimmäinen kerta 28.9. ja viimeinen kerta 19.10.2022

  • ilmoittautuminen avataan myöhemmin!!!

Kurssin hinta on 99€ (Vip-hinta 89€) Paikkoja kurssille vain rajoitettu määrä, joten ole nopea!

Ilmoittautuminen kurssille Kuntostudio Fiiliksen ajanvarauksen kautta

https://www.varaaheti.fi/fiilis/fi/kuntostudio_fiilis/courses

Kurssin voi maksaa liikuntaeduin, ota tällöin yhteyttä s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.