Kuntostudio Fiilis

Viipurintie 1 15150 Lahti
050-5503637
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fiilis info 5.5.

Hallitus linjasi 4.5. rajoitustoimien vaiheittaisesta purkamisesta ja niiden mukaisesti avaamme Fiiliksen ovet maanantaina 1.6.2020, kun 10 hengen kokoontumisrajoitus nousee 50 henkeen.

Aloitamme ryhmäliikuntatunnit rajatuin asiakaspaikoin, jotta voimme taata jokaiselle mahdollisimman turvallisen tilan treeneihin. Tunnit ovat myös aluksi hieman lyhyempiä ja tuntivälit pidempiä, jotta saamme aikaa käytettyjen välineiden desinfioinnille. Tästä syystä otamme toistaiseksi käyttöön tuntien ennakkovaraukset varausjärjestelmässämme. Tästä lisäinfoa ja ohjeita löydät TÄÄLTÄ

Sarjakortteihin ja VIP -asiakkuuksiin liittyvän infon löydät TÄÄLTÄ

Vuokralla olevat välineet tulisi palauttaa 22.5. mennessä. Ilmoitamme tarkemmat palautusajat myöhemmin tekstiviestitse välineitä vuokranneille.

Jos haluat olla meihin yhteydessä, niin teethän sen vielä toistaiseksi vain sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olemme ikävöineet todella paljon yhteisiä treenihetkiämme ja Fiiliksen asiakaskunnan yhteisöllistä ja lämmintä henkeä! ♥ Emme voisi olla yhtään enempää innoissamme salin avaamisesta!!! ♥ Meille taloudellisesti vaikeat ajat eivät silti ole vielä ohi, joten olemme erittäin kiitollisia kaikesta tuesta. Olemme myös todella kiitollisia ymmärryksestänne ja kärsivällisyydestänne!

♥ Rakkaudella Nina & Henni