Kuntostudio Fiilis

Viipurintie 1 15150 Lahti
050-5503637
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pilateksella vahva keskivartalo-kurssi

Ilmoittaudu mukaan kurssille, jossa Pilateksen opein vahvistetaan keskivartaloa sekä kehonhallintaa. 

Pilates on saksalais-amerikkalaisen Joseph Pilateksen 1900-luvun alussa kehittämä kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein.

Lajina Pilates on hellävarainen ja lempeä, mutta todella tehokas. Pilatesta suositellaan usein selkävaivoista kärsiville, sillä kun keskivartalo vahvistuu sekä kehontuntemus lisääntyy alkaa ranka voida hyvin.

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Pilateksesta liikuntamuotona tai haluat vahvistaa keskivartalon voimaa ja hallintaa. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta lajista.

Kurssilla käydään mattopilateksen perusteet ja kuusi Pilateksen periaatetta toteutuu kaikissa kurssilla tehtävissä liikkeissä.

Harrastitpa mitä lajia tahansa tai olet vasta aloittamassa jälleen liikkumaan, antaa tämä kurssi sinulle paljon eväitä oman kehosi hallintaan ja siitä on paljon hyötyä niin arkeen kuin haroitteluun.

Lähde ihmeessä mukaan, sillä tämä on kurssi joka jokaisen tulisi käydä=)

Kurssilaiset kokoontuu kolme kertaa ja harjoituksen kesto 75 min.

Keskiviikkona 15.9. klo 19-20.15

Keskiviikkona 22.9. klo 19-20.15

Keskiviikkona 29.9. klo 19-20.15

Kurssin ohjaa taitava pitkänlinja Pilates-ohaaja Titta Skofelt ja kurssi pidetään Kuntostudio Fiiliksen Salissa 1

Kurssin hinta 69€  (Fiiliksen Vip-asiakas 59€)

Ja sen voi maksaa myös liikuntaeduin

Ilmoittaudu s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla ”PILATES-KURSSI”

Ilmoita nimesi ilmoittautumisen yhteydessä sekä kerro lyhyesti Pilates lajina tuttu vai oletko nyt tutustumassa lajiin ensimmäistä kertaa. Saat ilmoittautumisen jälkeen lisä-infoa kurssista sekä maksuohjeet.