Kuntostudio Fiilis

Viipurintie 1 15150 Lahti
050-5503637
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sinä olet vahva-kurssi

Ilmoittaudu mukaan kurssille, jossa käydään läpi lihaskuntoharjoittelun perusteita, parannetaan omaa liiketekniikkaa, jolloin harjoittelu on turvallista ja vie kehitystä eteenpäin.  Opetellaan sekä haastetaan omaa kehoa, opetellaan lihaskuntoharjoittelua tukevia elementtejä kuten keskivartalon hallintaa ja voiman tuottoa sekä tehdään liikkuvuutta edistäviä harjoitteita ja käydään läpi ravintoasioita kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta.

Kurssi toteutetaan Kuntostudio Fiiliksen salissa 2, jossa välineinä ryhmäliikuntavälineistö (mm. pumppi tanko ja levypainot, kahvakuulat, käsipainot) jolloin myös kurssin sisältö on suunniteltu näitä välineitä hyödyntäen.

Kurssi sopii loistavasti ihmisille, jotka käyvät ryhmäliikuntatunneilla ja kaipaavat vähän syvempää tietoutta oman kehon hallinnasta sekä tukea sen kehittämiseen.

Kurssi toteutetaan yhden viikonlopun aikana, La 18.9. – Su 19.9.2021, kesto yhteensä 5,5 h

Lauantain ohjelma klo 10-12.30, Jalkojen voima ja core voiman tuottajana Tällöin käydään läpi perinteiset vapaapaino jalka liikkeet, kuten maastaveto ja erilaiset kyykyt sekä niiden tekniikka, tukiliikkeet, lämmittelyt sekä henkilökohtaiset haasteet. Parannetaan näiden liikkeiden tekniikka, jotta harjoittelu olisi turvallista sekä kehittävää myös jatkossa. Lauantaina keskitytään myös keskivaratalon hallintaan voimantuottaja ja harjoittelun tukipilarina.

Sunnuntain ohjelma klo 10-13.00, Ylävartalon voima ja ravinto Tällöin käydään läpi ylävartalon vapaapaino liikkeitä kuten pystypunnerrus, kevyt penkkipunnerrus, kulmasoutu ja hauis-ojentaja liikkeitä sekä näiden tekniikka, tukiliikkeet, lämmittelyt sekä henkilökohtaiset haasteet. Tällöin käydään läpi myös asiaa ravinnosta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta.

Tältä kurssilta saat intoa ja iloa harjoitteluun sekä paljon tietoa ja henkilökohtaista ohjausta.

Tälle kurssille voi tulla kaiken kokoiset ja kuntoiset, joten lämpimästi tervetuloa=) Kurssin hinta 69€ Ja sen voi maksaa myös liikuntaeduin.

Ilmoittaudu s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla ”SINÄ OLET VAHVA-KURSSI” Ilmoita nimesi, ikä ja treenitausta lyhyesti.

Annetut tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Saat ilmoittautumisen jälkeen lisä-infoa kurssista sekä maksuohjeet.

Kurssin hinta 69€ (Fiiliksen Vip-asiakas 59€)

Kurssin ohjaa Voima-ja Ravintovalmentaja, PT, liikunnan ohjaaja Tiina Virlander

218055736 926611097919089 2142801987619286150 n