Kuntostudio Fiilis

Viipurintie 1 15150 Lahti
050-5503637
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tietoa avaamisesta 21.4.

Info avaamisesta  🤩

Tarjoamme tunteja taas ovet perjantaina 23.4.

Tässä infoa käytännön asioista

Tunnit 

Tuntikalenteria luodaan ja se julkaistaan näinä hetkinä. Tuntitarjonta räätälöidään nyt vastaamaan toiveita sekä myös noudattamaan säännöksiä sekä määräyksiä. Kuten olette varmasti huomannut, tilanteet elää ja muutoksia tulee lyhyelläkin varoitusajalla ja joudumme niihin reagoimaan, mutta niistä informoimme aina hyvissä ajoin. Poikkeava tilanne on siis vielä päällä ja tuntisisältö sekä käytänteet ovat tästä syystä seuraavat.

Molemmissa saleissa on merkityt paikat ja turvaväli n. 2m

Tuntien kesto 45-60 min. ja minimissään 20 min. vaihtovälit 

Käytä omaa mattoa tai ota pyyhe sen suojaksi

Tuntien varaus sekä muut käytänteet

Varaathan paikan tunnille aina ajanvarausjärjestelmän kautta, näin meille jää myös nimi sekä yhteystietolista paikalla olleista.

Muistathan perua varauksesi viimeistään 3h ennen tunnin alkua, peruuttamattomasta varauksesta tai myöhässä tulleesta peruutuksesta (alle 3h) veloitamme yhden kerran kortilta tai VIP-asiakkailta 5€:n sakkomaksun.

Varaathan toistaiseksi enintään 3 tuntia per vko

Ajanvarausjärjestelmämme ulkoasu on myös hiukan uudistunut, mutta kirjautuminen ja tuntien varaus onnistuu kuten ennenkin, jos ongelmia voit laittaa viestiä


Solarium-on toistaiseksi poissa käytöstä, koska joudumme pitämään ovet kiinni tuntien ajan.

Tilat

Sisäänkäynti normaalisti pääovesta, mutta vältetään ruuhkaa eteisessä

Ovi on suljettuna tuntien välissä ja edellinen ryhmä on poistunut ennen kuin otamme seuraavan sisään, älä siis tule paikalle liian aikaisin.

Maskia tulisi käyttää kaikkialla sisätiloissa, poikkeuksena liikuntahetki

Pukuhuoneet ja suihkutilat on toistaiseksi pois käytöstä, eli pukeudu jumppa-varusteisiin jo kotona. Aulassa naulakoita takkeja varten ja repun voi ottaa salin reunalle

Desifinointi ja muu huolellisuus

Desinfioi kätesi sisään tullessa sekä lähtiessä desinfiointi-pisteissä

Desinfioi käyttämäsi välineet tunnin päätteeksi huolellisesti

Vältä lähikontaktia

Älä tule sairaana paikalle

VIP- asiakkaiden Itsenäinen harjoitteluaika

Salissa 2 tarjolla myös itsenäistä harjoitteluaikaa, jota voit hyödyntää. Kysy lisää jos kiinnostuit Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kassa ja korttien lataus

Kassa on auki maanantaisin ja torstaisin klo 16-18.00 ja satunnaisesti tuntien välissä

SUOSIMME ETÄLATAUKSIA ohjeet nettisivuillamme

Sulkuajan hyvitykset yms.

Kertakorteille olemme pyydettäessä lisänneet sulkuajan verran käyttöaikaa

VIP-asiakkaiden hyvitykset on hoidettu tapauskohtaisesti, eli ota yhteyttä, jos sinulla on omaan VIP-maksuusi liittyviä kysymyksiä

On sanomattakin selvää, että edellinen vuosi on ollut kaikin puolin haastava myös meille. Moni yrittäjä joutuu nyt toteamaan voimattomuutensa tämän kaiken edessä ja yhä useampi lopettaa toimintansa. Kuntostudio Fiilis on käynyt ns. reunalla, mutta päättänyt yrittää jatkaa kaikesta huolimatta, koska koemme, että meillä on vielä paljon annettavaa ihmisille. Uudelleen käynnistäminen valitettavasti maksaa, kulurakenne on kasvanut siinä missä palveltavien asiakkaiden määrää on jouduttu koko ajan pienentämään ja kassa on valunut tyhjiin, joten mitä nöyrimmin toivomme, että tekisimme tämän käynnistyksen yhdessä. Eli , jos et juuri nyt kaipaa lisäaikaa kortillesi tai pystyt maksamaan VIP-maksusi niin olisimme äärettömän kiitollisia, sillä se osaltaan mahdollistaa uudelleen käynnistämisen=) 

Tervetuloa taas liikkumaan, me odotetaan teitä=) ❤️

Ystävällisin terveisin

Fiilikseen henkilökunta