Kuntostudio Fiilis

Viipurintie 1 15150 Lahti
050-5503637
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Uutiskirje 15.9.2022

Fiiliksen uutiskirje 5/22

Hei kaikille ja hyvää syksyä! 👋

Syksy on käynnistynyt loistavasti ja moni on palaillut kesän jäljiltä jälleen meille liikkumaan ja tuntuu että tässä syksyssä on jotain erityistä. Vaikka maailman tilanne on surullinen sekä monilta osin ahdistava, olemme siitä huolimatta yhdessä teidän kanssanne saanut luotua hyvää yhteishenkeä ja mahtavaa tunnelmaa Fiilikseen. Tällaiset asiat ja positiivisia tunteita herättävät toimet arjessa ovat nyt erityisen tärkeitä, joten lämmin kiitos kaikille teille, olette huikeita! Jatketaan samaan malliin, yhdessä Fiilistellen!

Fiilis täyttää 1.10. huikeat 23 vuotta! Juhlistetaan synttäreitä mageilla treeneillä ja tarjouksilla viikolla 40. 

Kesällä Fiiliksen kellarikerroksessa sattui vesivahinko, jonka johdosta infrapunasauna ja Bemer-hoitomatto eivät olleet käytössä. Hennin hoitotila on myös siirtynyt toistaiseksi naisten pukuhuoneeseen. Tilan remontointi on nyt aloitettu ja remontin valmistumisajankohtaa ei vielä tiedetä. 

Energian hinnan nousun vaikutukset

Sähkön hinta puhututtaa nyt paljon, emmekä me yrityksenä ole tästä asiasta ulkopuolisia vaan joudumme tekemään korkean hinnan nousun johdosta toimia ja päätöksiä, joilla on vaikutuksia mahdollisimman pieneen sähkönkulutukseen ja sen kautta pitäisi kulurakenteen sellaisena, että pystymme tarjoamaan edelleen pääpalveluitamme laadukkaasti. 
Tästä johtuen emme valitettavasti pysty tarjoamaan saunapalveluita tänä syksynä sekä vähennämme erillisten lämmittimien käyttöä salissa. Suihkut ovat edelleen käytössä normaalisti, mutta niidenkin käytössä toivomme kohtuullista/ripeää ajankäyttöä ja suosittelemme, että pukeudut lämpöisesti tunneille, joissa liike on vähäistä ja ollaan paljon lattiatasossa.

Jokaiselta kuluttajalta ja palvelun tuottajilta vaaditaan osallistumista näihin energiansäätötalkoisiin. Toivomme tästä huolimatta , että jokainen meillä kävijä saa miellyttävän palvelukokemuksen.

Hintoihin tulossa pieniä korotuksia 2023

Yrityksemme kulurakenne on muuttunut yleisen hintojen kehityksen vuoksi ja se asettaa painetta myös meidän nostaa palveluidemme hintoja. Uudet hinnat astuvat voimaan tammikuussa 2023.

Fiiliskurssit

Kuntostudio Fiilis haluaa tarjota asiakkaille myös syventävää tietoa, oppia ja taitoja hyvinvointiin liittyen, joten nyt on tarjolla paljon mielenkiintoisia kursseja mistä voi saada aivan uusia eväitä joilla rakentaa omaa hyvinvointiaan. Lue kursseista lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 • LANTION -JA KESKIVARTALON VOIMA-LIIKE JA TERVEYS 

  28.9.-19.10. -Jenni

 • MINÄ MIELETÖN VOIMAVARA - Henni 

  Tiistaina 27.9. klo 19.00-21.30 ja lauantaina 1.10. klo 12.00-15.00

 • DANCE CAMP - Jenni 

  Tule harjoittelemaan upea Show Commercial-koreografia.

  4.10., 11.10. ja 18.10. hinta 59€ (Vip 49€)

 • +60 RYHMÄ - Titta 

  Maanantaisin klo 10.00-11.00 marras-joulukuu (seuraa ilmoittelua)

Vip-ilta 4.11.

Vip- asiakkaat ovat meille tärkeitä, sillä yritykseen sitoutuneet asiakkaat tekevät liiketoiminnalle turvallisen kivijalan. Arvostamme siis vip-asiakkaitamme paljon ja tästä syystä haluamme aina pari kertaa vuodessa kiittää tätä asiakasryhmää sitoutuneisuudesta meihin ja näin osoittaa, että ilman teitä ei olisi meitä.

Joten nyt kutsumme kaikki Vip- asiakkaat Vip-iltaan, joka järjestetään perjantaina. 4.11.2022 klo 17.00 alkaen Kuntostudio Fiiliksen salissa 1. Asiakas-ilta toteutetaan Halloween-teemalla ja luvassa liikkumista, yhdessä oloa, pelejä ja leikkejä, ruokaa ja juomaa yms. Tarkempi ohjelmasisältö tulee myöhemmin, kun avaamme ilmoittautumisen.

Jos sinä käyt meillä nyt kertakortilla, niin muista että olet meille myös tärkeä asiakas ja haluamme pitää myös teistä hyvää huolta ja tärkeää asiakassuhdetta yllä. Tästä syystä teille kertakorttilaisille on pitkin vuotta hyviä tarjouksia, (joita vip-asiakkaat eivät pääse hyödyntämään). Mutta, jos käyt meillä parikin kertaa viikossa, tulee sinulle vip-jäsenyys edullisemmaksi. Lue lisää Vip-asiakkuudesta.

Varaa siis aika Vip-sopimuksen tekoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen." contenteditable="false">Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja mahdollista itsellesi ihania liikuntaelämyksiä käymällä meillä Vip-jäsenenä.

Asiakasesittelyt

Sosiaalinen media on meidän tärkein markkinointikanavamme, kuten viime kirjeessäkin mainittiin ja se vaatii jatkuvaa aktiivisuutta. Olemmekin lähettäneet joillekin asiakkaillemme sähköpostia ja pyytäneet heitä osallistumaan markkinointiimme kertomalla oman Fiilis-tarinansa asiakkaan näkökulmasta. Muutama upea Fiilis-tarina on saatukin jo julkaistua, mutta haluaisimme kertoa teistä lisää. Joten jos olet kiinnostunut kertomaan sinun Fiilis-tarinasi, niin ota yhteyttä 😀

Tuntien kysytä ja tarjonta

Sali 2 ja sen tuntisisältö on löytänyt hienosti paikkansa Fiiliksessä, osittain jopa yllättävänkin hyvin. Spinning-tunnit vetävät todella hyvin ja niitä on myös paljon tarjolla. Monelta salilta laji on poistettu vähäisen kysynnän vuoksi, mutta meiltä tämä laji ei ole poistumassa vaan se on ja pysyy ohjelmassa. Salissa 2 ohjataan myös Total body- ja Cross Circuit- sekä kahvakuulatunteja. Sali 2 on näin ollen profiloitunut hiukan “kovempien” tuntien saliksi ja taas salissa 1 meillä ohjataan kaikki tanssilliset tunnit, step-tunnit, kehoa huoltavat ja liikkuvuutta sekä kehonhallintaa parantavat tunnit sekä osa lihaskuntotunneista kuten Muokkaus ja Fiilispumppi.

Salissa 1 on 34 asiakaspaikkaa ja salissa 2 huomattavasti vähemmän eli 20. Nyt osa salin 2 tunneista varataan hyvissä ajoin täyteen ja varasija-paikatkin ovat aika tukossa. Tämä näyttäytyy ulospäin siltä, että näille tunneille on suorastaan mahdotonta päästä, mutta usein on kuitenkin niin, että kun ko. tunti alkaa ei tunti ole edes täynnä, sillä peruuntumisia on tullut saman päivän aikana ja varasijoilta nostot ei ole esim. tavoittanut asiakasta. Olemme paljon mietteet ratkaisua tähän asiaan, kuten lisäämmekö tunteja kalenteriin vai asiakaspaikkoja, vai rytmitämmekö kalenteria toisin tai lyhennämmekö vai pidennämmekö peruutusaikaa, että kaikki pääsevät mukaan vai mikä olisi paras ratkaisu tähän asiaan. Asiakaskäyttäytymistä on vaikea myös ennakoida ja toimet, joita tehdään, tulisi olla kustannustehokkaita sekä kaikin puolin palvella niin yritystä kuin ennen kaikkea asiakkaitamme.

Koska kysyntään tulee vastata, niin kokeiluna lokakuun ajan, toteutamme maanantaisin kaksi Total body-tuntia peräkkäin ja torstaina aamupäivään lisätään tunti sekä Cross Circuit-tunti on ohjelmistossa joka lauantaiaamupäivä. Lokakuu on nyt myös liikkumisen sesonkia, joten toivotaan, että näillä toimin kysyntä kohtaa nyt tarjonnan.

Toivomme myös teiltä, tarkempaa harkintaa varalta-varauksien suhteen. Muista, että tuntivaraus on sitova ostopäätös, jossa on 3h peruutusmahdollisuus, mutta älä tee varalta-varauksia, jos yhtään tuntuu, että et mahdollisesti pääse tai peru tunti mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Osa tunneista on suosittuja, varalta varaukset saattavat myös vääristää hiukan todellista toteumaa.

Koska sesonki on nyt käynnissä ja väkeä on paljon liikkeellä, niin pidetään edelleen huoli välineiden putsauksesta sekä siitä, että kipeänä jäädään kotiin eikä tulla oireisena liikkumaan. Kaikki haluavat pysyä nyt terveenä ja pitää hienosti alkaneen treeni-kauden käynnissä. 

Meillä käy myös paljon ensikertalaisia ja uusia asiakkaita tai tauolta palaavia, joten toivotetaan kaikki lämpimästi tervetulleeksi ja autetaan, sekä ollaan ystävällisiä kaikkia kohtaa. 

Hyvä fiilis ja yhteisöllisyys on edelleen Fiiliksen syvintä olemusta. Meille on tärkeää, että jokainen kokee itsensä tervetulleeksi ja hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on, sen toteutumisesta on meillä kaikilla vastuu, joten kiitos, että sinä olet osa sen tunteen luomista!

Nyt toivotamme kaikille hyvää syksyä ja tehokkaita sekä lempeitä liikuntaelämyksiä meillä 🥰

Fiilis-tiimi