Kuntostudio Fiilis

Viipurintie 1 15150 Lahti
050-5503637
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Uutiskirje 17.8.22

Logo

Fiiliksen uutiskirje 4/22

Elokuun terveiset Fiiliksestä 👋

Hei Fiilisläiset ja hyvää syksyn alkua. Kesä alkaa elokuun myötä olemaan takanapäin ja mieli sekä keho kääntää katsettaan syksyä kohti. Olemme kesän aikana keränneet valoa sekä hyvää energiaa ja nyt sillä latauksella liikumme syksyn 2022 yhdessä. 

Syksyn ryhmäliikuntakalenteriin on tehty muutamia sisältömuutoksia, jotka ovat perustuneet teidän toiveisiinne, kuten Muokkaus saatu vihdoin myöhäisempään ajankohtaan maanantaille ja Fiilispumppi siirtyi keskiviikkolle. Maanantai-illan ohjaukset alkavat toivotulla Lauran Zumba Stepillä. Spinning-tunneissa on jatkossa myös toivottua vaihtelevuutta, joka toinen maanantai ja tiistai on Spinning intervalli ja joka toinen Spinning&Body. Keskiviikon Kehonhuolto-tunti (31.8. alkaen) siirtyy nyt toistaiseksi saliin 1 ja viikonlopuissa alkaa pyöriä myös silloin tällöin Cross Circuit-tunti.

Toivomme todella, että tämä syksyn aloitus olisi pitkästä aikaa ”tavallinen” ja pääsisimme yhdessä liikkumaan isosti ja ilolla ilman, että tarvitsisi miettiä tarttuvia epidemioita tms. Täytyy kuitenkin todeta, että asiakkaiden liikuntatottumuksia tai palvelukäyttäytymistä on ollut nyt vaikea ennustaa. Seuraamme kuitenkin tilannetta ja olemme valmistautuneet mahdollisiin muutoksiin jos tuntikalenteri ei palvele riittävästi. 

Tehdään tämän syksyn aloituksesta siis ikimuistoinen ja mahtava, yhdessä! 

Fiiliksessä on kuitenkin ehdottomasti Lahden paras ja monipuolisin tuntikalenteri sekä ihan parhaat asiakkaat ja ohjaajat! #parasfiilis

Korttiostot ja kassapalvelut

Uuden järjestelmän tultua olemme iloksemme huomanneet, että käyttämättömien kertojen kasaantuminen on vähentynyt ja kerrat todella käytetään loppuun ennen uusien latausta, tämä on hienoa. 👍👍👍

 • LISÄAIKA Vanhalle kortille päivittyy sama voimassaoloaika kuin uudelle kortille. Vanhan kortin tulee olla kuitenkin voimassaostopäivänä. 

 • Vanhan kortin uusi voimassolopäivä päivittyy viiveellä, koska teemme sen manuaalisesti.

 • Asiakastilillesi tulee aina uusi kortti kun teet oston, joten on hyvä käyttää varauksissa aina vanhat kortit ensin. Tilille jää korteista ostohistoria ja sieltä näkyy myös käytetyt varaukset.

 • Muista myös, että korttisi kerrat eivät ole henkilökohtaisia, vaan voit tarjota ystävällesi tai perheenjäsenelle tunnin varaamalla omalla nimelläsi vaikka kolme paikkaa tunnille (ei koske vip tai kk-korttilaisia). Asiasta on hyvä mainita ohjaajalle tunnille tullessanne.

Uusi ajanvarausjärjestelmä on vähentänyt paljon kassapalveluiden tarvetta, joten jatkossa kassa on salissa 1 auki aina tuntien välissä, sekä ma 15.30-16.30 ti 16.00-16.30 sekä to 16.00-17.30.

Tuntivaraukset ja peruutukset

Laskemme asiakasvahvuuden aina ennen tunnin alkua ja seuraamme toteutuuko ilmoittautuneiden määrä ja onko kaikki ilmoittautuneet paikalla.

Toteutunut määrä vastaa yleensä ilmoittautunutta määrää, mikä on hienoa, mutta paljon tapahtuu myös sitä, että varausta ei peruta ajoissa tai ei ollenkaan eikä myöskään saavuta paikalle. 

Kannattaa muistaa, että kahdesta peruuttamattomasta varauksesta kolmen kuukauden sisällä, menee korttisi 2 viikon varauskieltoon. Huomioi siis, että peruutus tulee tehdä 3 h ennen tunnin alkua ajanvarausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeenkin voi tehdä peruutuksen tekstiviestillä, jos tulee este ja on myös toivottavaa, että näin tekee, mutta siihen emme enää välttämättä kerkeä reagoimaan ja maksu kortilta menee joka tapauksessa.

 • Varaa vain tunnit joille pääset tulemaan varmasti

 • Peru tunti ajoissa (3h aiemmin) jos näyttää ettet pääse, näin mahdollistamme kaikille kävijöille tuntipaikat, eikä ns. ”haamut” vie asiakaspaikkoja.

 • Ilmoita tekstiviestillä alle kolmen tunnin tuntiperuutukset p.050-5503637

Vip-asiakkuus

Jos käyt Fiiliksessä 2 krt viikossa ja enemmän on ehdottomasti edullisempaa liittyä Fiiliksen Vip-asiakkaaksi.

Vip-jäsenyys oikeuttaa sinut käymään jumpilla rajattomasti, käyttämään salia 2 itsenäiseen harjoitteluun, Vip-Cornerin treenipankki käytössäsi sekä sinut huomioidaan aina tapahtumien, kurssien, workshoppien yms. alennetuin hinnoin. 

Vip-asiakkaille järjestämme myös ihania asiakasiltoja, joissa on aivan mahtava Fiilis, syksyn Vip-iltaa jo suunnitellaan kovasti. 🤩

VIP jousto-asiakkuus 3 kk 59€/55€ kuukausi

EI PITKÄÄ SITOUTUMISTA!

Sopimus voidaan purkaa kolmen maksetun kuukauden jälkeen kuukauden irtisanomisajalla.

VIP kesto-asiakkuus 12 kk 49€/45€ kuukausi

Sopimus voidaan purkaa kahdentoista maksetun kuukauden jälkeen kuukauden irtisanomisajalla.

Lue lisää https://www.fiilis.com/nyt/vip-asiakkuus

Varaa siis aika Vip-sopimuksen tekoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen." contenteditable="false">Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja mahdollista itsellesi ihania liikuntaelämyksiä käymällä meillä Vip-jäsenenä.

Fiiliskurssit

Fiilis järjestää tänä syksynä upeita syventäviä kursseja ja valmennuksia, joilla pääset parantamaan omaa hyvinvointiasi.

Tässä kurssit ja aikataulut listattuna. Tutustu kurssien tarkempiin sisältöihin nettisivullamme https://www.fiilis.com/fiiliskurssit

 • PILATEKSELLA VAHVA KESKIVARTALO 

  31.8.-14.9. -Titta

 • LANTION -JA KESKIVARTALON VOIMA-LIIKE JA TERVEYS 

  28.9.-19.10. -Jenni

 • +60 RYHMÄ -Titta Maanantaisin klo 10.00-11.00 syys-lokakuussa 9 kertaa.

 • LIIKU MIELI KAUNIIKSI RYHMÄVALMENNUS -TiinaLa 3.9.- su 30.10. 2022 

  Hae mukaan naisille suunnattuun Liiku Mieli Kauniiksi-ryhmävalmennukseen, joka tuo syksyyn 2022 iloa, reipasta mieltä ja liikettä koko keholle! Tämä on ryhmävalmennus jolla käynnistät liikunnallisen syksyn 2022!

 • MINÄ MIELETÖN VOIMAVARA -Henni 

  OSA 1. tiistaina 27.9. klo 19.00-21.30 Hengitys, Läsnäolo, Maadoittuminen, Meditointi, Tietoisuus, Kiitollisuus. Pähkinäbaari + tee

  OSA 2. lauantaina 1.10. klo 12.00 - 15.00 Energia, Ajatukset, Tunteet, Uskomukset, Vastuu, Luominen. Kevyt lauantai-brunssi

Somemarkkinointi

Somemarkkinointi on meille palvelualan yrittäjille yksi tärkeimmistä mainonnan välineistä ja tämän takia Fiilis on myös aktiivinen somekanavissa. Näin välitämme Fiiliksen tunnelmaa ja kerromme palveluistamme ja kasvatamme yhteisöllisyyttä Fiilisläisten kesken sekä parannamme nävyyttämme.
Kuvaamme tunnelmia tunneilta joita käytämme some markkinointiin. Yritämme olla hienotunteisia emmekä ota kuvia taikka videoita joista näkyvä henkilö on selvästi tunnistettavissa. Kysymme aina luvan hyvien lähikuvien julkaisuun. 

Haluatko auttaa meitä markkinoinnissa?

 • Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa

 • Jaa julkaisujamme ystäville, tuttavillesi

 • Tee omia julkaisuja stooreihin ja päivityksiin ja linkkaa Fiilis julkaisuihin ja voimme jakaa niitä myös meidän kanaviimme. (edellyttää että Fiilis saa seurata myös sinua)

 • Meille voi myös lähettää treenikuvia joita käytämme somessa.

 • Ollaan vuorovaikutteisia ja pidetään huumoria sekä hyvää fiilistä yllä myös sosiaalisessa mediassa. 

 • Kaikki huippumarkkinointi-ideat otetaan ilolla vastaan, kerro omasi.😀

Jatketaan syksyä eteenpäin hyvällä Fiiliksellä ja pidetään itsestämme huolta.

Jos mieltäsi jokin asia askarruttaa tai haluat lähettää palautetta tms. lähetä ihmeessä viestiä meille, parhaiten tavoitat s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen." contenteditable="false">Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., pahoittelut mutta, some-kanavien viestit saattavat jäädä joskus huomiotta.

Hyvää syksyä kaikille ja nähdään jumpilla!

Ystävällisin terveisin

Fiilis-tiimi