Kuntostudio Fiilis

Viipurintie 1 15150 Lahti
010 - 6666 888
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tietosuojaseloste*

Tietosuojaseloste

Kuntostudio Fiilis noudattaa tietojen käsittelyssä Suomen ja Eu:n tietosuojalakeja. Kuntostudio Fiilis kerää vain sellaista tietoa, joka on asiakkuuden kannalta olennaista ja tietoja käytetään korttitietojen ja jäsenyyksien ylläpitoon, markkinointiin, käyntien seurantaan ym. Kaikilla asiakkaillamme on mahdollisuus kieltäytyä vastaanottamasta tekstiviestiä tai sähköpostia. Kuntostudio Fiilis sekä kulunvalvontajärjestelmää ja asiakasrekisteriä hallinnoiva Sovik Oy kunnioittavat yksilön toiveita koskien tietojen poistamista, siirtämistä ja oikaisua.

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.


Rekisterinpitäjä
Möysän Kuntostudio Fiilis Oy (y-tunnus:1557271-4)
Viipurintie 15150 LAHTI
Puhelin: 010 – 6666 888

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisteriasioista vastaava henkilö Henni Heiskanen 040-560 4507, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kulunvalvontajärjestelmää hoitava taho
Sovik Oy (Linkki Sovik Oy:n sivulle)

Rekisterin nimi


Möysän Kuntostudio Fiilis Oy:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käyttötarkoitus


Henkilötietoja käsitellään Möysän Kuntostudio Fiilis Oy:n rekisteröityneen asiakkaan asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon, rekisterinpitäjän liiketoiminnan suunnittelemiseen ja kehittämiseen, asiakasviestintään sekä markkinointiin.


Rekisterin tietosisältö


Asiakasrekisteriin merkitään seuraavat tiedot:

Perustiedot
• etunimi ja sukunimi
• yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite),
• syntymäaika ja ikä (Vip -jäsenyyksissä)
• varausohjelman käyttäjätunnukset ja salasanat


Asiakkuuden hoitamiseen liittyvät tiedot, kuten:
• asiakkuuteen liittyvä yhteydenpito ja viestintä (mukaan lukien palautteet ja reklamaatiot),
• ja suoramarkkinointiluvat ja -kiellot.
Edellä yksilöityjen tietojen muutostiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisteriin merkittäviä tietoja hankitaan seuraavin tavoin: 

Asiakas itse antaessaan henkilötietojaan Kuntostudio Fiiliksessä tuotetta – tai palvelua ostaessaan. Sosiallisessa mediassa (facebook) asiakkaan osallistuessa arvontaan tai kyselyyn. Evästeillä kerätään lisäksi tietoa verkkosivustojen käytöstä.


Tietojen luovuttaminen


Tietoja voidaan luovuttaa asiakasrekisteristä ainoastaan seuraavissa tapauksissa: Tietoja voidaan luovuttaa vain Kuntostudio Fiilis Oy:lle ja rekisterinpitäjän Sovik Oy:n käyttöön. Muille kolmansille osapuolille tietoja ei luovuteta ilman asiakkaan suostumusta. Rekisterin suojaus
Rekisteriin liittyvät tietokannat ovat palomuurein, salasanoin suojattuja ulkoisia tietomurtoja vastaan.  Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella. Paperilla olevat tietoja sisältävät asiakirjat säilytetään lukitussa kaapissa Fiiliksen tiloissa.

Tietojen säilytys

Tietoja säilytetään niin kauan, kuin se on asiakassuhteen hoidon kannalta oleellista. Tiedot poistetaan pyydettäessä, tai asiakasuhteen selkeästi loppuessa.Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. Yhteystiedot näkyvät yllä. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteys rekisterinpitäjään. Rekisteröidylläon oikeus kieltää itseäänkoskevien tietojen käyttö laissa määriteltyihin tarkoituksiin. Tälläinen kielto voidaan antaa milloin tahansa yllä mainitulle yhteyshenkilölle.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Rekisterinpitäjä pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa tietosuojaselostetta. Lainsäädännön niin vaatiessa ilmoitamme siitä rekisteröidyille.