top of page

Ryhmäliikuntaa Lahdessa

Lempeitä ja tehokkaita liikuntaelämyksiä jo vuodesta 1999 

Kuntostudio Fiilis on yksityinen toimija, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita ryhmäliikuntapalveluita Lahden Möysässä sijaitsevissa viihtyisissä tiloissa. Fiiliksessä asiakas on aina tärkein ja palvelut suunnitellaan ja toteutetaan heitä kunnioittaen.  Meille on suuri ilo olla mukana tuomassa jokaisen meillä käyvän ihmisen arkeen liikunnan riemua sekä arkeen sisältöä. Ammattitaitoinen ohjaaja tiimipitää huolen, että jokainen liikkuja tuntee olonsa tervetulleeksi ja saa meiltä liikuntaelämyksen, jolla ylläpitää sekä parantaa kehon ja mielen hyvinvointia.  

Sarita Rannankari-3828-2.jpg

Sijaitsemme Lahden Möysässä viihtyisissä tiloissa. Toimimme kahdessa eri salissa, joissa molemmissa on oma tunnelmansa.  Kaikki palvelut ovat suunnattu sekä naisille että miehille.

Sali 1 on ns. Pääsali, jossa on 36 asiakaspaikkaa, pukuhuoneet saunoineen sekä suihkutiloineen niin naisille kuin miehille. Sali 1 on tyyliltään kaunis, valoisa ja tunnelmallinen. Tässä salissa ohjataan mm. Step-tunnit, tanssitunnit, Muokkaus, Fiilispumppi sekä kehoa ja mieltä huoltavat tunnit ja tapahtumat. Neliöitä tässä tilassa on lähes 300. Tässä salissa sijaitsee pääkassa ja sen aukiolot löytyy hinnasto-sivulta. 

Sali 2 on vuonna 2020 remontoitu lisäsiipi, joka sijaitsee liikerakennuksen oikeassa päädyssä. Saliin 2 on oma sisäänkäynti. Sali 2 on tyyliltään rouhea, vahva sekä viihtyisä. Tässä salissa ohjataan kaikki Spinning-tunnit, Kahvakuula, Total body sekä Cross circuit. Salissa 2 on 20-26 asiakaspaikkaa ja omat pienet pukutilat ilman suihkuja.

Neliöitä tilassa on noin 200. Tässä salissa kassapalveluina vain mobilepay ja liikuntaedut. 

Kuntostudio Fiilis on ryhmäliikuntaa tarjoava liikuntapaikka eikä meillä ole kuntosalia.  

379663260_298828302865077_4887262820201323370_n_edited.jpg
bottom of page