top of page

Energiahoito

Koetko väsymystä, voimattomuutta, stressiä, unettomuutta tai oletko jatkuvasti sairaana? 

Onko sinulla kipuja tai särkyä?

Kärsitkö stressistä tai negatiivisista tunteista?

Haluasitko helpotusta oireisiisi, suuntaa elämällesi tai vain tulla nauttimaan ihanasta hoidosta luonnollisella ja tehokkaalla menetelmällä.

Energiahoidon tarkoituksena on avata ja puhdistaa koko kehon energiakierto ja saada erilaiset tukokset ja kuona-aineet vapautumaan kehosta. 

Hoidossa hoidetaan fyysistä-, energia- ja tunnekehoa. Kokonaisvaltainen, syvärentouttava energiahoito on lempeä, mutta myös tehokas hoitomuoto.

Hoidon aikana hoidettavalla on mahdollisuus päästä hyvin syvään rentoutuneeseen tilaan.  

Minusta

Olen Suomen Energiahoitajien 3-tason hoitaja. Käytän hoidoissani Bodymind Energy Balancing Methodia, joka on Suomen Energiahoitajat Oy:n kehittämä hoitomenetelmä, joka perustuu yli 30 energeettisen hoitotekniikan parhaiksi havaittuihin käytänteisiin.

Tämän lempeän mutta tehokkaan menetelmän avulla puretaan stressiä erityisesti hermoston kautta vaikuttavilla tekniikoilla. Näin vapautetaan esteitä kehon oman paranemisprosessin tieltä.

Lisää tietoja energiahoidoista löydät Suomen energiahoitajien sivuilta.

Käytän hoidoissani apuna myös  äänimaljoja, kiviä ja jalokiviä.

Profiilikuvapieni_edited.jpg

Teen energiahoitoja päätyöni ohella Lahdessa Kuntostudio Fiiliksessä päiväaikoihin (ti, ke klo 12.00)
Järvenpäässä hoitotila sijaitsee kotonani ja siellä on enemmän hoitoaikoja tarjolla  (ma/pe) ja joitain viikonloppuaikoja voi kysellä myös.

Kysy lisää, autan sinua mielelläni.

Olet lämpimästi tervetullut hoitooni.

Henni Heiskanen

henni@fiilis.com 

040 -5604507

Ajanvaraukset Vello

Löydät minut myös Facebookista  Henni Matilda - Voimakivet ja energiahoito

Energiahoidon kesto on  75- 90 minuuttia ja hinta on 85€ (alv 24%)

Sisältäen energeettisen jäsenkorjauksen, energiakehon hoidon, tunnekehon hoidon asiakkaan valinnan mukaan.

Hoidon kesto on n.60-70 min. ja keskustelulle on varattu aikaa ennen ja jälkeen hoidon.

Joka kolmas hoito -10€  (jos hoitoajat ovat kahden kuukauden sisällä.)

Minulta voi ostaa myös lahjakortteja hoitoihin. Lahjakortin voimassaoloaika on 3 kk.

Etukäteen maksettuja hoitomaksuja ei palauteta asiakkaalle takaisin.  Jatkoaikaa voi saada hoidoille/lahjakortille lääkärintodistusta vastaan.

Suosituksia

"Kevättalvella tunsin itseni hyvin väsyneeksi pitkän ja pimeän talven jälkeen.

Käydessäni Fiiliksessä liikuntatunneilla Henni kertoi tekemistään energiahoidoista. Päätin kokeilla.

Hoitotilanne oli rauhallinen ja kiireetön. Henni keskittyi hoitotilanteeseen. Häiriöitä ei ollut. Hiljainen musiikki soi taustalla. 

Vajosin ihanaan, turvalliseen rentoutumisen tilaan ja annoin Hennin hoitaa työnsä. Hoidon jälkeen olin tavattoman raukea koko loppupäivän.

Mutta seuraavina päivinä tunsin itseni vihdoin taas energiseksi ja iloiseksi.

Tuntui kuin olisin päässyt pois syvästä kuopasta.

Minä sain ison avun jo yhdestä energiahoidosta. Jatkossa menen ajoissa energiahoitoon.

En enää anna mieleni painua niin alavireiseksi enkä energiani kadota niin olemattomiin, koska apua on saatavilla."

 - Helena

"Olin käynyt raskaita vaiheita elämässä ja olin jotenkin väsynyt ja ei ollut energiaa mihinkään. Kuulin Hennin energiahoidoista ystävältäni ja päätin kokeilla. Henni otti ystävällisesti vastaan ja teki hyvän kartoituksen. Hoidon aikana vaivuin rauhalliseen tilaan, ihan kuin transsiin. Ajoittain tunsin ihania onnellisuuden tiloja ja halusin siihen jäädä.

Olin kuin hyvin, hyvin syvässä unessa. Henni teki aikajana hoidon ja hän löysi kohdat ja vuodet, joissa minulla oli ollut raskainta ja antoi energiaa niihin. Ihan kuin olisin kantanut raskasta kivi reppua selässäni ja nyt sain sen pois. Sain paljon energiaa ja elämän ilon takaisin.

Avun sain kolmella hoito kerralla. Suosittelen lämpimästi, jos yhtään sinusta tuntuu, että tarvitset energiaa ja selkeyttä elämään. Jatkossa, kun tulee tarvetta otan yhteyttä Henniin."

- Tiina

 

"Vuosien varrella sisälleni kertyneet negatiiviset tunteet alkoivat vaivata minua. Tarvitsin apua ja löysin energiahoitaja Hennin. Henni on erittäin ammattitaitoinen, avarakatseinen ja kokonaisvaltainen hoitaja. Energiahoidon lisäksi hän hoitaa maljoilla ja kivillä. Hoidon aikana vaivun horrokseen, rentoon tiedottomaan tilaan. Hoidon jälkeen käymme yhdessä läpi hoidon aikana esiin tulleita tunteita. Henni on hienotunteinen ja herkkä kuuntelija. Tunnen puhdistuvani, kun saan purkaa negatiivisia asioita sisimmästäni. Kerta kerran jälkeen oloni on kevyempi, vapautuneempi, iloisempi ja energisempi. Olen käynyt seitsemässä hoidossa ja jäljellä on vielä joitakin kertoja.  Tavoitteenani on purkaa kaikki sisäiset tunnepatoutumani. Hidas eteneminen on minulle hyväksi.  Ehdin käsitellä hoidon aikana esiin tulleet asiat ja voin vapautua niistä. Hennin energiahoitojen avulla elinvoimani on lisääntynyt ja aito minäni tulee esiin.                       

Suosittelen Henniä hyvien kokemusteni perusteella."

-Eija

" Suosittelen lämmöllä ja suurella sydämellä Henniä ja Hennin energiahoitoa!

Henni on aivan ihana, lämminsydäminen, aito ja läsnäoleva - ei voi olla pitämättä Hennistä! Hän tekee kokonaisvaltaisesti hoidon, kuuntelee herkällä korvalla asiakasta - myös niitä asioita, joita ei välttämättä sanota ääneen. Kiireen tuntu katoaa Hennin luona.

Itselläni oli pitkään jatkunut kiputila kehossa, joka johti lopulta leikkaukseen ja pitkään toipumisaikaan. Leikkaus onnistui täydellisesti. Kuitenkin tuntui, että "jotain vielä jäi", ja uskaltauduin kokeilemaan energiahoitoa noin puoli vuotta leikkauksen jälkeen.

 

Henni kuunteli, katseli, tutki... ja huomasi kehossani asioita, jotka vaikuttivat tähän tuntemukseeni. Näitä lähdettiin hoitamaan. Henni kertoi aluksi miten hoitoa lähdetään toteuttamaan ja viemään eteenpäin, ja Hennin tapa kertoa on lempeästi ja ystävällisesti, kunnioittaen toista osapuolta.

 

Ei siis tule pelkoa, että hoidossa tapahtuu jotain epämääräistä tai tungettelevaa.  Koko ajan hoidossa oli rauhallinen, ystävällinen, lämmin, arvostava ja kunnioittava tunne - ei tullut tunnetta missään vaiheessa, että olisit yksin ja /tai omillasi.  Hennin läsnäolo on sellainen, että se tuo rauhaa ja turvallisuutta. Hoidossa Henni käyttää myös kiviä, jotka omalta osaltaan tuovat oman energiansa mukaan.  Henni kirjoitti ylös hoidon aikana esiin tulleita asioita, ja näitä asioita kävimme hoidon jälkeen läpi. Todella paikkansa pitäviä asioita, se oli hämmästyttävää miten ne asiat tulivat selville ja esiin kun mitään niistä ei oltu sanottu ääneen.

Olen käynyt nyt 3 kertaa hoidossa, ja viimeisimmällä kerralla Henni teki EFT-menetelmällä hoidon heti alkuun. 2 ensimmäistä kertaa olivat energiahoitoja ja todella tarpeen, jotta saatiin ns. kanavat auki. Henni kertoi, että 95% tuntemuksistamme, tunteistamme, ja ajatuksistamme ovat alitajunnan tasolla, joita emme itse välttämättä edes huomaa tai tiedosta, ja 5% on tiedostettua, joiden mukaan toimimme ja ajattelemme - mielenkiintoinen fakta! Ensin EFT-menetelmä tuntui hassulta - siinä taputellaan tiettyjä pisteitä kehossamme. Pohdiskelin Hennin tehdessä tätä, että onko tästä mitään hyötyä ja pitäisikö tuntua jotenkin ja jossakin - kunnes voimakas tunnereaktio tuli päälle hiljalleen ja voimistui vähän kuin hyökyaalto. Ihmettelin itsekin omaa reaktiotani, se oli tosi voimakas, mutta myös todella puhdistava, vapauttava.

 

Omia mahdollisia tunnereaktioita ei Hennin luona tarvitse pelätä eikä piilottaa - Henni elää mukana, ja on niin läsnäoleva ja lämmin ihminen. Tämän EFT:n jälkeen Henni jatkoi energiahoidolla, ja hoidon loppupuolella tunsin todella lämpimän tunteen, se oli kuin valtava ja todella lämmin halaus. Henni tunsi saman ja totesimme tämän saman tunteen ääneen. Hoidon jälkeen olin hieman pökerryksissä kaikesta tapahtuneesta, mutta sisäinen olotila oli rauhallinen, lämmin, seesteinen, helpottunut. Kevyempi!

Itse olin hieman skeptinen aluksi energiahoidoista - mutta kokeilemalla sen sitten huomasi: mitään ns. hömppää energiahoito ei ole, vaikka se ehkä kuulostaa länsimaisessa kulttuurissa paljolti siltä, ja sellaisia mielikuvia ja ennakkoluuloja on paljon.

 

Omakohtainen kokemus kertoo tämän tehosta ja vaikutuksesta. Vaikutus ja olotilan muutos ei ole sormia napsauttamalla tapahtuva nopea muutos, vaan pitkällä aikavälillä vaikuttava hoitotulos.

 

Kun vertaan itseäni siihen lähtötilanteeseen ennen Hennin hoitoon menemistä, on selkeä ja selvästi havaittava muutos tapahtunut. Hoidon jälkeen olo tuntuu kevyemmältä ja kirkkaampana mielenä - on seesteisempi olo kaiken kaikkiaan. On ns. rauha sydämessä ja sielussa. Positiivisempi ja valoisampi fiilis. Kokonaisvaltaisesti. On hyvä, ja turvallinen tieto myös, että Hennillä on vaitiolovelvollisuus, eli kaikki mitä tapahtuu ja tulee ilmi Hennin hoidossa, jää Hennin ja asiakkaan välille.

 

Keho ja mieli ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa.  Mieli heijastelee suoraan kehoon ja voi aiheuttaa kiputiloja, jotka kroonistuvat. Ja päinvastoin. Energiahoidolla pystyy parantamaan näitä molempia - todella omakohtainen kokemus tästä. Suosittelen vahvasti ja lämpimästi Henniä - hän on täysi helmi ja timantti. Sekä ihmisenä että energiahoitajana. "

-Susanna-

bottom of page