top of page

to 17. elok.

|

Lahti

Pilateksen intensiivikurssi

Pilates ohjaajamme Titta Skofelt kutsuu nyt kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat käyneet hänen tunneillaan aloittamaan syksyn juuri teille räätälöidyllä Pilateksen intensiivi-kurssilla.

Pilateksen intensiivikurssi
Pilateksen intensiivikurssi

Paikka & aika

17. elok. 2023 klo 16.30 – 17.45

Lahti, Viipurintie 1, 15150 Lahti, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Pilateksen syventävä intensiivikurssi

Pilates ohjaajamme Titta kutsuu nyt kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat käyneet hänen tunneillaan aloittamaan syksyn juuri teille räätälöidyllä Pilateksen intensiivi-kurssilla. Tällä kurssilla pääset Pilateksen liike -ja kehonhallinta menetelmiin nyt syvemmin sisään, sillä jokaisella kerralla pureudumme yhteen tärkeään Pilateksen tekniikkaan/elementtiin kerrallaan, sitä intensiivisesti harjoittaen. Saat myös yksilöllistä ohjausta, jotta pystyt viemään Pilates-harjoitteluasi eteenpäin ja saat kehitystä aikaiseksi.

Viikottaisilla tunneilla torstaisin ja lauantai aamuisin harjoitamme kehoa kokonaisvaltaisesi eri elementtejä ja välineitä käyttäen, mutta nyt tällä kurssilla pääset syventämään Pilates oppeja saaden paljon uusia ajatuksia, tuntemuksia sekä pääset myös haastamaan kehoasi uudella tavalla. Tämän kurssin käytyäsi on paljon mielekkäämpää jatkaa taas viikkotuntien parissa, kun tiedät syvemmin Pilateksen elementit ja liikehallinta tekniikat.

Kurssi sisältö

Torstai 17.8. klo 16.30-17.45

Tunnin teema: Hengitys. Mitä tarkoittaa tehostettu Pilates-hengitys ja miten sitä käytetään, jotta oppisit hengiyksen avulla tehostamaan syvää ydintukea.

Torstai 24.8. klo 16.30-17.45

Tunnin teema: Asennot. Pilates-asentojen merkitys harjoittelussa sekä niiden elementit, seisten, istuen, selinmakuu, kylkimakuu, vatsamakuu sekä kontta

Torstai 31.8. klo 16.30-17.45

Tunnin teema: “Voimatalo” eli Core sekä pienvälineet. Miten raajat kytketään coreen tehokkaasti ja taloudellisesti. Pienvälineiden hyödyt Pilates harjoittelussa.

Kurssin pitää Pilatesohjaaja Titta Skofelt

Hinta 69€

Vip hinta 59€

Voit maksaa liikunteduin, laita tällöin ilmoittautuminen s-postilla info@fiilis.com

Ilmoittaudu mukaan https://www.varaaheti.fi/fiilis/fi/kuntostudio_fiilis/courses

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page