top of page

ti 26. maalisk.

|

Lahti

Puhdistu ja Voimaannu-energiahoitoilta

PUHDISTU ja VOIMAANNU-energiahoitoilta tiistaina 26.3. klo 19.10.-21.00 Puhdistava ja voimaannuttava energiahoitoilta, joka siirtää meidät lempeästi valoa ja kevättä kohti. Tämä ihana kokonaisuus rauhoittaa hermostoa, purkaa tunnekuormaa, vähentää stressin oireita.

Puhdistu ja Voimaannu-energiahoitoilta
Puhdistu ja Voimaannu-energiahoitoilta

Paikka & aika

26. maalisk. 2024 klo 19.10 – 21.00

Lahti, Viipurintie 1, 15150 Lahti, Suomi

Tietoa tapahtumasta

PUHDISTU ja VOIMAANNU-energiahoitoilta tiistaina 26.3. klo 19.10.-21.00 

Puhdistava ja voimaannuttava energiahoitoilta, joka siirtää meidät lempeästi valoa ja kevättä kohti. Tämä ihana kokonaisuus rauhoittaa hermostoa, purkaa tunnekuormaa, vähentää stressin oireita. Ilta aloitetaan kehoa lempeästi lämmittävillä ja energiakenttää puhdistavilla helpoilla liikkeillä. Seuraavaksi rauhoitutaan kehoa avaaviin asanoihin ja tehdään samalla energiakeskuksia puhdistava mielikuvaharjoitus. Lopuksi nautitaan äänimaljojen sointujen värähtelystä ja rentoudutaan. Henni tekee energiahoitoa ryhmähoitona tunnin aikana.

 

Tarjolla on teetä ja pähkinäbaari.

 Illan aikana mahdollisuus ostaa voimakiviä. Varaa mukaan tällöin käteistä tai Mobilepay. Voit valmistautua iltaan nostamalla jo tietoisuuteesi asioita, muistoja ja tunteita, jotka kuormittavat energiaasi tällä hetkellä ja kirjoita ne ylös. Lapun voit ottaa mukaan.

 

Pukeudu iltaan lämpimästi ja voit ottaa halutessasi mukaan oman tyynyn ja viltin. Myös juomapullo on hyvä ottaa mukaan. Vältä kahvin tai muiden piristeiden juontia päivän aikana. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän erityiseen ja voimaannuttavaan hetkeen. Illan ohjaa ja energiaa välittää energiahoitaja ja ryhmäliikuntaohjaata Henni Heiskanen www.facebook.com/hennimatilda/ 

Hoitoillan hinta on 32€ (Fiiliksen Vip-asiakkaat 25€) 

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa. www.varaaheti.fi/fiilis 

Jos sinulla ei ole vielä Fiiliksen asiakastiliä, niin tee se ensin ja sitten pääset varaamaan ja maksamaan. 

Maksun voi suorittaa myös liikunta-ja kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa näitä etuja käyttäen voit olla yhteydessä Fiilikseen info@fiilis.com

Olet lämpimästi tervetullut mukaan. 💜

-Henni

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page