top of page

ti 07. maalisk.

|

Lahti

Puhdistu ja Voimaannu-hetki (ryhmäenergiahoitoilta)

Ilta aloitetaan lämmittävillä ja energiakenttää puhdistavilla helpoilla liikkeillä. Sen jälkeen rauhoitutaan kehoa avaaviin asanoihin ja tehdään samalla energiakeskuksia puhdistava mielikuvaharjoitus. Lopuksi nautitaan äänimaljojen sointujen värähtelystä ja rentoudutaan.

Puhdistu ja Voimaannu-hetki (ryhmäenergiahoitoilta)
Puhdistu ja Voimaannu-hetki (ryhmäenergiahoitoilta)

Paikka & aika

07. maalisk. 2023 klo 19.10 – 21.00

Lahti, Viipurintie 1, 15150 Lahti, Finland

Tietoa tapahtumasta

PUHDISTU ja VOIMAANNU-hetki tiistaina 7.3 klo 19.10.-21.00 Kuntostudio Fiiliksessä. 

Löydä oma voimasi ja nauti keväästä uudella energialla. Tämä ihana kokonaisuus rauhoittaa hermostoa, purkaa tunnekuormaa, vähentää stressin oireita ja saatat saada apua myös kehollisiin vaivoihin. 

Ilta aloitetaan kehoa lempeästi lämmittävillä ja energiakenttää puhdistavilla helpoilla liikkeillä. Sen jälkeen rauhoitutaan kehoa avaaviin asanoihin ja tehdään samalla energiakeskuksia puhdistava mielikuvaharjoitus. 

Lopuksi nautitaan äänimaljojen sointujen värähtelystä ja rentoudutaan. Henni tekee energiahoitoa ryhmähoitona tunnin aikana. 

Tarjolla on Pukan Peace- ja Relaxteetä ja pähkinäbaari. 

Illan aikana mahdollisuus ostaa voimakiviä ja kristalleja. Varaa mukaan tällöin käteistä tai Mobilepay. 

Voit valmistautua iltaan nostamalla jo tietoisuuteesi asioita, muistoja ja tunteita, jotka kuormittavat energiaasi tällä hetkellä ja kirjoita ne ylös. Pukeudu lämpimästi ja voit ottaa halutessasi mukaan oman tyynyn ja viltin. Myös juomapullo on hyvä ottaa mukaan. Vältä kahvin tai muiden piristeiden juontia päivän aikana. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tähän erityiseen ja voimaannuttavaan hetkeen.

 Illan ohjaa ja energiaa välittää energiahoitaja ja ryhmäliikuntaohjaata Henni Heiskanen www.facebook.com/hennimatilda/ Hoitoillan hinta on 32€ (Fiiliksen Vip-asiakkaat 25€) 

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa. www.varaaheti.fi/fiilis 

Jos sinulla ei ole vielä Fiiliksen asiakastiliä, niin tee se ensin ja sitten pääset varaamaan ja maksamaan. Maksun voi suorittaa myös liikunta-ja kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa näitä etuja käyttäen voit olla yhteydessä Fiilikseen info@fiilis.com

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page