top of page

Jooga Core

Nimetön malli (20).png

Ihanasti virtaava, lempeän  tehokas joogatunti on Jooga Core. Tällä tunnilla pääset keskittymään kehosi äärelle sitä lempeästi haastaen. Joogaliikkeet sekä ihana musiikki luovat tunnelman, jossa pääset flowmaiseen tilaan toteuttamaan harjoitusta, joka lisää kehosi liikkuvuutta, tuo tasapainoa ja vahvistaa ydintäsi. Jooga Core on tunti, joka vie sinut hetkeksi pois arjen pyörityksestä ja tulet lähemmäs kehoasi  ja tunnet eläväsi.

 

Henni tuo tunnille core-harjoitukseen teemoja myös muista lajeista kuten kehonpainoharjoittelu yms. Samaa ohjelmaa tehdään kahden kuukauden ajan ja  mukaan voi tulla milloin vain.

Tunnille on tervetulleita kaiken kuntoiset eikä keholta vaadita erityistä notkeutta tai voimaa

mutta harjoittelut sisältävät etunojassa (käsien päällä ) tehtäviä asentoja sekä erilaisia kyykkyvariaatioita. Jos sinulla on jotain rajoitteita, niin muista mainita niistä ohjaajalle ennen tunnin alkua. Kaikille löytyy kyllä sopivat liikevariaatiot.
 

Liikkuvuuden ja kehonhallinnan harjoittaminen tuo paljon eväitä kaikkeen muuhun liikkumiseen. Hyvä liikkuvuus ja vahva keskivartalo ovat perusta koko kehon toiminnalle.

 

Tuntia ohjaa Henni

bottom of page