top of page

Kahvakuula

383758854_1349060702714649_9121266794244273436_n.jpg

Kahvakuula on tehokas toiminnallinen tunti, jossa vahvistetaan koko kehoa monipuolisesti. Kahvakuulailu kehittää kehonhallintaa, tasapainoa ja koordinaatiokykyä sekä tietysti voimaominaisuuksia. Kahvakuulatunneille voivat osallistua kaikki aloittelijoista konkareihin, nuorista varttuneempiin – niin miehet kuin naiset. Jokainen valitsee vastuksen oman kunto -ja taitotasonsa mukaan. Meillä on käytössä Gymstickin Ergo kahvakuulat, kooissa 6-20 kg sekä muutama raskaampi Gymstickin Pro kuula kooissa 24-32 kg.

Tunnin rakenne koostuu lämmittelystä sekä varsinaisesta harjoitusosiosta, jonka teema vaihtelee viikoittain. Tuntisisällön vaihtelevuuden vuoksi pääset kehittämään kuulailutaitojasi jokaisella tunnilla. Kaikki liikkeet ovat nopeasti opittavia, yksinkertaisia sekä tehokkaita – monimutkaisia askelsarjoja tunti ei sisällä.

Tunnit ovat napakka kokonaisuus hyvää treeniä, sisältäen kuitenkin aina tekniikkaohjausta, jolloin ohjaaja varmistaa, että liikkujan tekeminen on teknisesti turvallista. Tunnilla tehdään myös liikkuvuutta kehittäviä liikekokonaisuuksia, sillä kun kehon liikkuvuus on kunnossa, loukkaantumisriski pienenee ja pystyt myös suorittamaan erilaisia lihaskuntoharjoituksia puhtaammalla tekniikalla.

Kahvakuulailu on usein voimakestävyysharjoittelua, jolloin sykkeet nousevat ja hiki tulee. Se on myös koko kehoa vahvistava harjoitus muoto, josta saat energisen olon ja terveen punan poskille sekä huippu fiiliksen.

Tuntia ohjaa Juuso Hytti

bottom of page