top of page

Fiilis Body

Sarita Rannankari-7732.jpg

Tämä tunti sisältää tehokkaan sekä monipuolisesti kehoasi kehittävän treenisisällön, jonka jokainen ohjaaja joka tunnin ohjaa suunnittelee sen pääasiassa itse.

Fiilis Body-tunnit ovatkin tästä syystä erittäin monipuolisia ja niissä on paljon sisältö vaihtuvuutta, jotta kehosi saa riittävästi ärsykettä kehittyäkseen. Fiilis body tunnit sisältävät sykkeen nosto osuuksia yhdistettynä lihaskuntoharjoitteluun tai kiertoharjoittelua toiminnallisilla liikekokonaisuuksilla. Fiilis Body-treenit ovatkin tehokkaita ja ryhmäliikuntaa parhaimmilla, säilyttäen kuitenkin aina helposti lähestyttävänä fiiliksen.

Fiilis body-tunneilla vahvistat kehoasi laajasti, jolloin olet kokonaisvaltaisesti toimintakykyisempi, reippaampi ja ryhdikkäämpi. 

Näiltä tunneilta saat ihan parhaan Fiiliksen sekä myös iloa ja jaksamista arkeen. Kun olet käynyt Fiilis body tunnilla, tiedät että olet tehnyt hyvän treenin ja voit nauttia liikunnan tuomasta ilosta.  

Fiilis body-tunti sopii ehdottomasti kaiken kuntoisille, niin aloittelijoista jo pitkään liikkuneisiin sillä sinä säätelet tunnilla vastukset ja tehon itsellesi sopivaksi.  

bottom of page