top of page

Total Body

317122558_828420851759385_595104586839940580_n.jpg

​Total Body -tunti on reipas ja tehokas treeni, joka kehittää monipuolisesti koko kehon voimaa sekä kestävyyttä. Tällä tunnilla vahvistut, kehityt ja saat lisää energiaa arkeen, ryhtisi suoristuu, painonhallinta helpottuu sekä kehonkostumuksesi paranee.

Total Body-tunnin tavoitteena on kehittää kokonaisvaltaista voimaa turvallisesti, tehokkaasti sekä siten, että tämä harjoitus tukee myös muuta liikkumistasi.Viikko-ohjelma on teemoitettu lihasryhmittäin sisällön muuttuessa noin kuuden viikon välein.

Tunti sisältää lyhyitä perusvoimaa kehittäviä sarjoja, sykkeen nostoja, tekniikkaohjausta yms. sekä ennenkaikkea loistavan ja kannustavan ilmapiirin. Lähde mukaan ja ylitä itsesi! 

Tunti perustuu vastusharjoitteluun, joten tunnilla käytetään välineitä kuten pumppitanko, kahvakuula, vastuskuminauha yms. Jokainen kerää oman "harjoittelupisteen" päivän treeniä varten suunnitelluista välineistä. Välineet putsataan huolellisesti aina tunnin jälkeen ja palautetaan paikalleen, joten tulethan tunnille ajoissa sekä varaat hiukan aikaa tunnin päätteeksi.

Tuntia ohjaa Tiina

bottom of page