top of page

Työhyvinvointia Fiiliksessä

Kuntostudio Fiilis toteuttaa kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä

työssä jaksamista edistäviä tunteja- ja hetkiä räätälöidysti työyhteisöille.

Viihtyisissä tiloissamme Lahden keskustan tuntumassa otamme teidät ilolla vastaan ja viemme pois työn kiireestä joko rentoutuen tai liikkuen tai nämä yhdistäen.

Toteutamme tyky-päiviä aina tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11.00 - 16.00 välisenä aikana. Muista ajankohdista voimme toki neuvotella.

Alla muutama esimerkki, jotka sisältävät rentoutumista sekä pysähtymistä tähän hetkeen ja tuovat voimavaroja arjessa ja työssä jaksamiseen.

Halutessanne toteutamme myös aktiivisia sekä liikunnallisia työkykyä edistäviä tunteja tykyhetkiin mm. Spinning, Pilates, Fiilis Body, Cross Circuit, Yin Jooga

Tarkista tuntitarjontamme tuntikuvauksista.

Kysy lisää ja pyydä tarjous info@fiilis.com 

Sarita Rannankari-8006.jpg

Lepoa ja pysähtymistä-hetki

  • Alkuun rauhoittava tee tarjoilu

  • Luentotyyppinen hetki hengityksen ja pysähtymisen merkityksestä hyvinvoinnille. Tässä osuudessa pysähdymme tähän hetkeen oma hengityksen kautta. Saamme tietoa rauhoittumisen ja pysähtymisen merkityksestä arjen jaksamisen näkökulmasta, opettelemme taitoja joilla läsnäolon taidot kasvaa.

  • Lopuksi teemme kehoa ja mieltä rauhoittavan Yin Jooga-harjoituksen.

 

         Kesto 2 h 30 min. 12-30 hlöä, 35€ hlö (sis. alv.10%)

Yin jooga-harjoitus ja soitukylpy-rentoutus

  • Alkuun rauhoittava tee tarjoilu

  • 60 minuutin lempeä  Yin jooga-harjoitus. Tällä tunnilla kiire sekä huolet unohtuvat ja pääset rauhoittumaan ja nauttimaan pysähtymisestä kehosi sekä mielesi äärelle. Kehoa avaavat asanat hellivät hermostoasi ja antavat sinulle ihmeellisen rentouden ja hyvän olon tunteen josta saat apua sietää arjen kiireitä sekä stressiä.

  • Lopuksi rentoudutaan ja pysähdytään äänimaljojen ja merirummun äänien värähteihteistä nauttien ja otamme vastaan soitukylvyn ja loppurentoutuksen.

Kesto 1 h 30 min. 12-30 hlöä, 25€ /hlö (sis. alv.10%)

bbf853be-7a71-44c7-ba2e-0272441b416b.jpeg

Varaa Tykypäivä Fiiliksestä!

bottom of page